sobota, 28 czerwca 2014

Sałatka tropikalna

Składniki (2 porcje):

  • 1 nieduży arbuz
  • 1 pomarańcza
  • 1 banan
  • 200 g winogron
  • 200 g malin
  • 200 g kiwi
  • 200 ml wino lub sok z cytryny
Sposób przygotowania:

  1. Arbuza przekroić na połówki i wybrać miąższ łyżeczką. 
  2. Wszystkie owoce umyć. pokroić według uznania, skropić winem lub sokiem. 
  3. Dokładnie wymieszać i umieścić w naczyniach ze skóry arbuza. Schłodzić przed podaniem.

Wartość odżywcza:






Smacznego!

Brak komentarzy

Prześlij komentarz

Tu mnie znajdziesz

mytastepl.com FlyB - Kulinaria Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Przepisy Kulinarne z najlepszych kulinarnych blogów
TOP