środa, 17 kwietnia 2013

Sok na dobry apetyt

Składniki (2 porcje):


  • 250 g soku z kiszonej kapusty
  • 450 g czerwonych lub białych winogron
  • 300 g jabłek
  • 100 g marchewki
  • łyżka miodu
  • 1/2 mrożonej cytryny


Sposób przygotowania:

  1. Winogrona umyć w gorącej wodzie, usunąć ogonki i wycisnąć sok. Jabłka umyć, pokroić  na cząstki, usunąć gniazda nasienne i wycisnąć sok. 
  2. Wycisnąć sok z marchwi. Sok z kapusty , winogron jabłek i marchwi połączyć i dodać łyżeczkę miodu. 
  3. Dokładnie wymieszać. Udekorować sok startą na drobnej tarce cytryną.


Wartość odżywcza:


Smacznego!

Brak komentarzy

Prześlij komentarz

Tu mnie znajdziesz

mytastepl.com FlyB - Kulinaria Znajdź przepis kulinarny - Katalog Smaków Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Przepisy Kulinarne z najlepszych kulinarnych blogów
TOP